Pensiunea Ramona, Zalau

Pensiunea Ramona, Zalau
Adresă: Bulevardul Mihai Viteazul nr. 84D, Zalau
Telefon: 0744545438
Website: http://www.pensiunea-ramona.ro

PENSIUNEA TURISTICA Ramona , deschisa in anul 2000, ofera confortul si serviciile unei dotari de 3 stele, fiind rezultatul unui indelungat program de investitii efectuat din dorinta de a diversifica si profesionaliza serviciile de cazare si masa, existente in localitatea Zalau si in judetul Salaj.

PENSIUNEA TURISTICA Ramona a fost prima pensiune turistica deschisa in Zalau, si isi mentine rolul de lider in privinta raportului calitate - pret.

Situată într-o zonă liniştită din Zalău, Pensiunea Ramona se află la 1 km de centrul oraşului. Oferă camere cu Wi-Fi gratuit şi parcare gratuită securizată lângă pensiune.

Toate camerele oferă o baie, un televizor şi un birou. Oaspeţii se pot relaxa în grădina din jur sau prepara mese la facilităţile de grătar de pe terasă.

Restaurantul din incintă este deschis zilnic şi serveşte preparate din bucătăria internaţională. Barul de la Ramona este deschis non stop.

Atracţiile din Zalău, inclusiv Muzeul de Istorie şi Artă şi Stadionul Municipal, sunt situate la o plimbare de 20 de minute.